Ajánlatot kérek!
Programnaptár

SIMTEAM 

Online Üzleti Szimultáció

Mi a SimTeam?

A SimTeam egy webes felületen működő üzleti szimulációs program. A SimTeam szimulációban a résztvevők projekt-alapon működő vállalatokat irányítanak, és komplex vállalatirányítási kihívásokkal találkoznak. A szimulációs módszertan újszerű, és teljesen magával ragadja a résztvevőket. A szimuláció célja, hogy a résztvevők megtapasztalják a stratégiai döntések, az együttműködés, és a csapatszellem fontosságát.

Ajánlatot kérek!

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszésüket, akkor annak pontos tartalmáról, a program felépítéséről és egy esetleges szélesebb körű együttműködés lehetőségéről további egyeztetést tartunk szükségesnek, ahol a megbízói elképzelés alapján a program megvalósításának finomhangolására kerülhet sor kijelölt tréner-tanácsadóinkkal. Bármilyen kérdés merülne fel Önben, nyitottak vagyunk egy személyes találkozón való megbeszélésre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@businesscoach.hu címen! Várjuk jelentkezését!

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

Március és november között, kéthetente, 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

  • exkluzív előadóktól,
  • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
  • gyakorlatorientáltan,
  • networking, párbeszéd lehetősége

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Revolution Slider Hiba: Slider with alias not found.

Maybe you mean: 'Avada_Page_Slider' or 'Avada_Small_Slider' or 'captions_tall' or 'home_bannerek' or 'angol_bannerek'