2023 június

Dolgozó szülők PSZICHO-ZÓNÁJA: Bűntudatmentes nyár 2023.06.06.

Esemény|

A nyári időszak a gyermekek számára lehetőséget nyújt arra, hogy szabadidejüket aktívan és változatosan töltsék el. Szülőként, a család „menedzsereként” pedig sok pozitív lehetőséget rejt arra, hogy a család tagjai közötti kötelék erősödjön, minél több közös élményt eljenek át együtt. Szülőként tudjuk (vagy csak sejtjük?), hogy milyen a „nagykönyben” megírt nyár: a gyermekek nyári tevékenységei változatosak legyenek, érdeklődési körükhöz illeszkedjenek, csupa boldogságot jelentsenek. A nagyobb gyermekeknek persze már kötelességei is lehetnek. Mindezek ellenére jellemző, hogy a nyárral kapcsolatban a szülőkben megjelenik a bűntudat érzése, és szinte megoldhatatlan feladatnak tűnik eljutni a következő őszi első iskolanapig, vagyis „túlélni” a nyarat.

Coaching szemléletű vezető DIADALmas eszköztára 2023.06.06.

DIADAL, Egyéb, Esemény, executive, Komócsin Laura, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A támogató, coaching szemléletű vezetés egy olyan vezetési stílus, szemlélet, amely a munkatársakban rejlő lehetőségek kiaknázására törekszik. A vezető a mindennapi munka során a megfelelő helyzetekben a coaching eszköztárát használja, ezáltal a munkatársak belső motivációja nő, több felelősséget vállalnak, probléma-megoldási képességük javul, nő az elkötelezettségük. A személyes fejlődésen keresztül az egyéni és a szervezeti teljesítmény is javul. A vezető és beosztottja közötti kapcsolat a bizalmon, támogatáson, együttműködésen alapul. Ez a vezetési stílus lényegesen eltér a büntető/jutalmazó, erős, közvetlen kontrollt alkalmazó vezetési felfogástól.

Meghívó! Online Nyílt EST: Amit tudni érdemes a Vállalati belső és vezetői coach képzésről

Esemény, felsővezető|

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ha jelentkezel a képzésünkre, előtte minden olyan kérdésre választ kaphass, ami a programmal kapcsolatosan foglalkoztat, ezért 2023.06.07-én NYÍLT ESTET szervezünk, online 17 órától, ahová ezúton szeretettel meghívunk. Ezen az estén megismerkedhettek magával a képzés felépítésével és szabadon feltehetitek a kérdéseiteket a képzés szakmai vezetőjének a Business Coach Kft. részéről Juhász Erikának PCC, ACTC. Az online eseményre 2023.06.05 10.00 óráig tudtok regisztrálni.

COACH CLUB ONLINE: NLP Coaching 2023.06.14.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

A Megoldásközpontú brief coaching ahelyett, hogy a problémákat akarná megérteni és megoldani, a coachee megcélzott jövőjének részletes felfedezésével dolgozik.Az NLP használatával hozzáférünk tudatos és tudatalatti információkhoz is, amik segítik, hogy tudatosabban éljünk és hatékonyabban érjük el céljainkat. Coachként az NLP használata segít, hogy gyorsabban mélyüljön a coaching folyamat, és a viselkedés és a készségek mellett a hiedelmek, értékek és az identitás szintjén is hatékonyan dolgozhassunk.

Mentális erőnlét önismereti workshop 2023.06.21.

Egyéb, Esemény, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Ismerkedjünk meg belső szabotőreinkkel. Ők azok a „hangok a fejünkben”, amelyek negatív érzelmeket, gondolatokat hívnak elő mindennapjainkban. Automatikus mintáink összessége, mindegyiknek megvan a maga hangja, hiedelmei és előfeltevései, amelyek érdekeink ellen hatnak. A résztvevők a workshopra készülve egyéni online kérdőív (EN) segítségével felfedhetik saját belső Szabotőreiket. Interaktív gyakorlatokon keresztül jobb megértést szerezhetnek Szabotőreik működéséről, valamint arról, hogy tudják lecsendesíteni őket.

2023 szeptember

Üzleti reggeli Felsővezetőknek és HR szakembereknek 2023.09.21.

Egyéb, Esemény, fooldalra|

Egy reggel kizárólag felsővezetőknek a siker mögött álló eddigi láthatatlan történetekkel és networking lehetőségével. Töltse velünk 2023. szeptember 21-én a délelőttöt és térjen vissza a munkahelyére értékes gondolatokkal.

2023 október

DIADAL Team és group coach képzés 2023.10.10.–2024.01.23.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény, felsővezetői coach|

Végzett coach vagy? Fejleszd magad, hogy csapatokkal is hatékonyan dolgozz! Tréner vagy? Egy remek lehetőség, hogy továbbképezd magad! Jó hírünk van! A Business Coach Kft. 72 órás, gyakorlatorientált és professzionális tudást átadó DIADAL Team és group coach képzést indít.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia 2023.10.12.- 2024.04.04.

Esemény, felsővezető, leader, manager, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Nemzetközi coach minősítés ACC ÉS PCC Előkészítő 2023.10.13.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

2023 november

Komplex Vezetőfejlesztés 2023.11.16.- 2024.04.11.

Esemény, leader, manager, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy mennyire hatékonyak és eredményesek a középvezetői. A munkatársakkal való jó együttműködéshez, a feladatok sikeres elvégzéséhez kapcsolódó készségek fontossága kiemelkedő mai gyorsan változó világunkban, ahol a egyre nagyobb hangsúly van a tehetségek megszerzésén és megtartásán. Azért állítottuk össze 10 x 1 napos komplex vezetői kompetenciafejlesztő képzésünket, hogy az intenzív, gyakorlatias és interaktív program a résztvevők naprakész tudást szerezzenek, új módszereket és eszköztárat ismerjenek meg, amit már következő naptól kezdve alkalmazni tudnak, hogy sikeresebben oldják meg vezetői feladataikat. A tréningek során megoszthatják egymással és komoly vezetői tapasztalttal rendelkező trénereinkkel saját vezetői kihívásaikat, és a jó gyakorlataikat is.