2023 január

DIADAL Coaching kézikönyv 2. könyvbemutató 2023.01.30.

Coaching eszközök, Egyéb, Esemény, fooldalra|

Szeretnénk közösen megünnepelni veletek ezt a sikeres csapatmunkát és ezért sok szeretettel meghívunk benneteket a DIADAL coaching kézikönyvünk 2. kötetének könyvbemutatójára 2023. január 30-án 18 órára.

2023 február

Pszicho-ZÓNA: A Boldogság Kulcsa – Pozitív pszichológia a gyakorlatban 2023.02.07.

Esemény, felsővezető, HR, vezető, vezetőfejlesztés|

A pozitív pszichológia dinamikusan fejlődő tudományának alkalmazása a versenyszférában ma Magyarországon még gyerekcipőben jár, de az elmúlt 2 évtizedben a boldogság, mint versenyelőny, egyre inkább megjelenik a szervezetek törekvései között. A pozitív pszichológia alkalmazásának célja, hogy a dolgozók elégedettségének és pozitív érezelmeinek fejlesztésével keresztül járuljanak hozzá a vállalatok fejlődéséhez.

COACH CLUB: Challenging Coaching 2023.02.14.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Felsővezetőkkel való coaching munkát hatékonyan támogathatja a challenging coaching módszertana, gyakorlati ismereteket és technikát nyújt arra, hogyan lehet a személyközpontú, támogató szemléletmódot ötvözni a korlátokat feszegető coaching stílussal.

Nemzetközi coach minősítés ACC ÉS PCC Előkészítő 2023.02.27.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

Miért legyen nemzetközi minősítésem? Magyarországon is egyre nő azoknak a multinacionális nagyvállalatoknak a száma, amelyek csak nemzetközi minősítéssel rendelkező coachot alkalmaznak, alkalmazhatnak vezetőik fejlesztésére, támogatására. A nemzetközi minősítés garancia arra, hogy az azzal rendelkező coach megfelelően képzett és tapasztalt, elkötelezett a magas színvonalú és etikus szakmai munkavégzés, valamint ügyfelei iránt. A nemzetközi minősítés megléte biztosítja az ügyfeleknek, hogy kockázat nélkül választhassanak coachot.

Alumni találkozó 2023.02.28.

Egyéb, Esemény|

Szeretettel meghívunk 2023. február 28-án (kedden) a Business Coach Kft. Alumni találkozójára, ahol találkozhatsz diáktársaiddal, megismerkedhetsz újabb „kollégákkal”, beszélgethetsz tanáraiddal és érdekes előadásokat is meghallgathatsz. DE ez az este rólad is szól, hozd el érdekes történeteidet vagy kérdéseidet oszd meg velünk, beszéljünk róla, úgy ahogy egy kellemes estén szokásos.

Coaching szemléletű vezető DIADALmas eszköztára 2023.02.28.

DIADAL, Egyéb, Esemény, executive, Komócsin Laura, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

A támogató, coaching szemléletű vezetés egy olyan vezetési stílus, szemlélet, amely a munkatársakban rejlő lehetőségek kiaknázására törekszik. A vezető a mindennapi munka során a megfelelő helyzetekben a coaching eszköztárát használja, ezáltal a munkatársak belső motivációja nő, több felelősséget vállalnak, probléma-megoldási képességük javul, nő az elkötelezettségük. A személyes fejlődésen keresztül az egyéni és a szervezeti teljesítmény is javul. A vezető és beosztottja közötti kapcsolat a bizalmon, támogatáson, együttműködésen alapul. Ez a vezetési stílus lényegesen eltér a büntető/jutalmazó, erős, közvetlen kontrollt alkalmazó vezetési felfogástól.

2023 március

Pszicho-ZÓNA: Klímaválság, klímaszorongás, környezettudatosság 2023.03.07.

Esemény, felsővezető, HR, vezető, vezetőfejlesztés|

Egy 2021-es felmérés szerint a magyarok 87%-a valamilyen mértékben klímaszorongó. Egy másik kutatás szerint pedig a munkavállalók 82%-nak az is fontos, hogy a munkahelye környezettudatosan működjön. A környezetvédelem, a klímaváltozás, a környezettudatosság ma már megkerülhetetlen fogalmak, ha hiszünk benne, ha nem.

COACH CLUB ONLINE: Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching 2023.03.08.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Ebben a módszertanban fontos szerepet kap Marshall a Goldsmith nevéhez köthető 21 elemből álló felsővezetői To Stop lista, aminek mentén értékeli a vezető önmagát és az általa meghatározott fontos személyektől is ebben a struktúrában kapja a visszajelzést.

2023 április

COACH CLUB ONLINE: Challenging Coaching 2023.04.05.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Felsővezetőkkel való coaching munkát hatékonyan támogathatja a challenging coaching módszertana, gyakorlati ismereteket és technikát nyújt arra, hogyan lehet a személyközpontú, támogató szemléletmódot ötvözni a korlátokat feszegető coaching stílussal.

COACH CLUB: NLP Coaching 2023.04.18.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Az NLP használatával hozzáférünk tudatos és tudatalatti információkhoz is, amik segítik, hogy tudatosabban éljünk és hatékonyabban érjük el céljainkat. Coachként az NLP használata segít, hogy gyorsabban mélyüljön a coaching folyamat, és a viselkedés és a készségek mellett a hiedelmek, értékek és az identitás szintjén is hatékonyan dolgozhassunk.

Pszicho-ZÓNA: Kommunikációs placebok és nocebok, az üzleti sikerek és kudarcok meghatározói 2023.04.25.

Esemény, felsővezető, HR, vezető, vezetőfejlesztés|

„Kisugárzásunkkal”, azaz a nonverbális kommunikációnkkal keltjük a legmélyebb, legmeghatározóbb benyomást, és ezzel érjük el „a hatás”-t. Többszörösen bizonyított tudományos tény, hogy kommunikációs eszközeink által képesek vagyunk gyógyítani (placebo) és kárt okozni (nocebo), attól függően, milyen verbális és nonverbális jeleket használunk.

2023 május

COACH CLUB ONLINE: Karriercoaching 2023.05.10.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

Egy gyorsan változó, összetett és meglehetősen bizonytalan világban a karrierkérdések tudatos, felelősségteljes kezelése elengedhetetlen. Reális helyzetértékelés, stabil szakmai identitás, hitelesség, ön-azonosság, valós kompetenciák, saját válaszok megtalálása – fontos hívószavai a karrier coachingnak.

Pszicho-ZÓNA: Problémás vezető vagy vezetői probléma? 2023.05.16.

Esemény, felsővezető, HR, vezető, vezetőfejlesztés|

Sokszor tapasztalhatjuk munkahelyünkön, hogy egy vezető viselkedése megnehezíti az egyének vagy akár egy egész csapat működését. A rossz dinamika hatással van a tagok lelki jóllétére, teljesítményére, a csapatra, sőt akár az egész szervezetre is. Vajon a probléma gyökere a vezető személyiségében vagy a helyzet sajátosságaiban keresendő? Vagy a kettő kölcsönhatásában?

2023 június

COACH CLUB ONLINE: NLP Coaching 2023.06.14.

coach képzés, coaching, Coaching eszközök, Esemény|

A Megoldásközpontú brief coaching ahelyett, hogy a problémákat akarná megérteni és megoldani, a coachee megcélzott jövőjének részletes felfedezésével dolgozik.Az NLP használatával hozzáférünk tudatos és tudatalatti információkhoz is, amik segítik, hogy tudatosabban éljünk és hatékonyabban érjük el céljainkat. Coachként az NLP használata segít, hogy gyorsabban mélyüljön a coaching folyamat, és a viselkedés és a készségek mellett a hiedelmek, értékek és az identitás szintjén is hatékonyan dolgozhassunk.

2023 szeptember

Üzleti reggeli Felsővezetőknek és HR szakembereknek 2023.09.21.

Egyéb, Esemény, fooldalra|

Egy reggel kizárólag felsővezetőknek a siker mögött álló eddigi láthatatlan történetekkel és networking lehetőségével. Töltse velünk 2023. szeptember 21-én a délelőttöt és térjen vissza a munkahelyére értékes gondolatokkal.

2023 október

DIADAL Team és group coach képzés 2023.10.10.–2024.01.23.

coach képzés, DIADAL, Egyéb, Esemény, felsővezetői coach|

Végzett coach vagy? Fejleszd magad, hogy csapatokkal is hatékonyan dolgozz! Tréner vagy? Egy remek lehetőség, hogy továbbképezd magad! Jó hírünk van! A Business Coach Kft. 72 órás, gyakorlatorientált és professzionális tudást átadó DIADAL Team és group coach képzést indít.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia 2023.10.12.- 2024.04.04.

Esemény, felsővezető, leader, manager, ügyvezető, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Nemzetközi coach minősítés ACC ÉS PCC Előkészítő 2023.10.13.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

2023 november

Vezetői kompetenciafejlesztő tréning – klasszikus 2023.11.16.- 2024.04.11.

Esemény, leader, manager, vezető, vezetőfejlesztés, vezetőképzés|

Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy mennyire hatékonyak és eredményesek a középvezetői. A munkatársakkal való jó együttműködéshez, a feladatok sikeres elvégzéséhez kapcsolódó készségek fontossága kiemelkedő mai gyorsan változó világunkban, ahol a egyre nagyobb hangsúly van a tehetségek megszerzésén és megtartásán. Azért állítottuk össze 10 x 1 napos komplex vezetői kompetenciafejlesztő képzésünket, hogy az intenzív, gyakorlatias és interaktív program a résztvevők naprakész tudást szerezzenek, új módszereket és eszköztárat ismerjenek meg, amit már következő naptól kezdve alkalmazni tudnak, hogy sikeresebben oldják meg vezetői feladataikat. A tréningek során megoszthatják egymással és komoly vezetői tapasztalttal rendelkező trénereinkkel saját vezetői kihívásaikat, és a jó gyakorlataikat is.