2021 április

LT 5. Élet(középi)válság a munkahelyen 2021.4.28.

Egyéb, Esemény|

Életünk során a boldogság-szintünket egy U-alakhoz lehet hasonlítani: egyre boldogtalanabbá válunk, ahogy a 40-es éveinkhez közelítünk, majd onnan újra "visszapattanunk" – állítja Keith Bender.

2021 május

LT 6. Digitális nomád élet és remote vezetés 2021.5.12.

Egyéb, Esemény|

Határtalan szabadság vagy magányos otthontalanság? Önmegvalósítás vagy menekülés? A digitális nomádok életmódja első pillantásra sokak számára romantikusan vonzónak tűnhet. De hogyan is tölti munkanapjait egy digitális nomád valójában?

LT 7. Zöldülő csapatok: klímaszorongás, öko-lét 2021.5.26.

Egyéb, Esemény|

A magyarországi munkavállalók 82 százaléka számára fontos, hogy munkahelyük környezettudatosan működjön (forrás: Profession.hu, 2019). Ezzel párhuzamosan egyre több, és egyre riasztóbb hír jut el mindannyiunkhoz a klímaváltozással, a környezetszennyezéssel, bolygónk jövőjével kapcsolatban.

Transform Your World magyar/angol nyelvű könyvbemutatója 2021.05.28.

Egyéb, Esemény|

2021. május 28-án szeretettel meghívunk a Transform Your World könyv bemutatójára, ahol maga a szerző mesél nekünk a könvvről! "Meg akarja tanulni, hogyan fejlessze egyszerre személyes erejét, javítsa életét és társadalmát? Akkor a "Transform Your World" a gyakorlati útmutatód az egyéni és társadalmi átalakuláshoz. Leírja, hogyan lehet valaki ambiciózus, ugyanakkor egészséges és holisztikus jövőképet kialakítani életéhez, és hozzájárulhat az emberi értékeken, például az együttérzésen alapuló társadalom kialakításához."

2021 június

LT8. Üzlet és spiritualitás 2021.6.9.

Egyéb, Esemény|

Az üzlet materiális, számokkal teli és folyamatosan változó világát élve mégis egyre több információt látunk a testről, lélekről, hitről és a belső egyensúly megtartásáról. A program során beszélgetünk a spiritualitásról, az üzletről és a vezetői szerepről, valamint ezek összehangolásáról

Gyémántcsiszolda – coachműhely 2020.6.14.

Egyéb, Esemény|

Amikor egy coach „élesben” dolgozik már, akkor a munkájáról, fejlesztendő területeiről közvetlen visszajelzést többé nem fog tudni kapni. Emiatt nélkülözhetetlen tehát, hogy minél több olyan gyakorlási helyzetet teremtsen magának, ahol lehetősége van mindezeket megkapni. Erre tökéletes terep: a Gyémántcsiszolda - coachműhely.

LT Értékkrízis? Értékvadászat 2021.6.16.

Egyéb, Esemény|

Történelmi családok (Weiss, Kornfeld, Chorin, Eszterházy) életén keresztül vizsgáljuk meg, milyen értékek mentén éltek, dolgoztak, alkottak. Keressük a magyarázatot, hová tűnt mára néhány alapérték?

Nemzetközi Akkreditáció ACC ÉS PCC Előkészítő 2021.06.21.

coach, coach képzés, Egyéb, Esemény, executive|

Miért legyen nemzetközi akkreditációm? Magyarországon is egyre nő azoknak a multinacionális nagyvállalatoknak a száma, amelyek csak nemzetközi akkreditációval rendelkező coachot alkalmaznak, alkalmazhatnak vezetőik fejlesztésére, támogatására. A nemzetközi akkreditáció garancia arra, hogy az azzal rendelkező coach megfelelően képzett és tapasztalt, elkötelezett a magas színvonalú és etikus szakmai munkavégzés, valamint ügyfelei iránt. A nemzetközi akkreditáció megléte biztosítja az ügyfeleknek, hogy kockázat nélkül választhassanak coachot.

2021 szeptember

Mentor Oscar 10. Jubileumi DÍJÁTADÓ 2021.9.9.

Esemény, mentor, Mentor Oscar, mentorálás, mentoring|

10 éves a Mentor Oscar! A közel 5.000.000 Ft összértékű díjakat és az ezzel járó okleveleket idén ünnepélyes keretek között a New York palotába adjuk át, amelyre szeretettel várunk minden mentoring iránt érdeklődőt, aki szívesen tanulna az idei nyertesektől.

Üzleti reggeli Felsővezetőknek és HR szakembereknek 2021.9.9.

Egyéb, Esemény|

Egy reggel kizárólag felsővezetőknek a siker mögött álló eddigi láthatatlan történetekkel és networking lehetőségével. Töltse velünk 2021. szeptember 9-én a délelőttöt és térjen vissza a munkahelyére értékes gondolatokkal.

LT9. Improvizációs technikák a vezetésben 2021.9.15.

Egyéb, Esemény|

Az angolszász üzleti egyetemek egyik legnépszerűbb „tantárgya” az improvizáció. Mit ad ez a módszer a vezetőknek? Hogyan teszi a kommunikációt magabiztossá, könnyeddé? Hogyan alapozza meg a bizalmat? Mi az összefüggés az improvizáció és a karizmatikus viselkedés között?

LT 10. What’s on Earth are we on? azaz mi a szöszért is vagyunk a földön? 2021.9.29.

Egyéb, Esemény|

Manapság azt vesszük észre, hogy egyre többeket foglalkoztat 40-50 év között, amikor még van energiájuk az, hogy tenni akarnak a jobb világért, csak még nem jöttek rá, hogy milyen módon tegyék azt. Vajon ki legyen a célcsoportjuk és pontosan mit is tegyenek?

2021 október

LT 11. Vezetési megatrendek 2021.10.6.

Egyéb, Esemény|

A Leadership Trends első, nyitó programja jól bizonyítja, hogy valóban információéheseknek szánjuk az esti inspiráló beszélgetéseket. Nemzetközi kutatások alapján ugyanis 5 olyan globális megatrendet járunk körül, amelyek jelentős hatással vannak a vezetői létre és a vezetői szerepben történő növekedésre.

Vezetői kompetenciafejlesztő tréning – klasszikus 2021.10.14.- 2022.3.3.

Bincze Bea, Esemény, vezetőképzés|

Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy mennyire hatékonyak és eredményesek a középvezetői. A munkatársakkal való jó együttműködéshez, a feladatok sikeres elvégzéséhez kapcsolódó készségek fontossága kiemelkedő mai gyorsan változó világunkban, ahol a egyre nagyobb hangsúly van a tehetségek megszerzésén és megtartásán. Azért állítottuk össze 10 x 1 napos komplex vezetői kompetenciafejlesztő képzésünket, hogy az intenzív, gyakorlatias és interaktív program a résztvevők naprakész tudást szerezzenek, új módszereket és eszköztárat ismerjenek meg, amit már következő naptól kezdve alkalmazni tudnak, hogy sikeresebben oldják meg vezetői feladataikat. A tréningek során megoszthatják egymással és komoly vezetői tapasztalttal rendelkező trénereinkkel saját vezetői kihívásaikat, és a jó gyakorlataikat is.

2021 november

Alumni találkozó 2021.11.16.

Egyéb, Esemény|

Szeretettel meghívunk 2020. november 30-án (hétfőn) a Business Coach Kft. Alumni találkozójára, ahol találkozhatsz diáktársaiddal, megismerkedhetsz újabb „kollégákkal”, beszélgethetsz tanáraiddal és érdekes előadásokat is meghallgathatsz. DE ez az este rólad is szól, hozd el érdekes történeteidet vagy kérdéseidet oszd meg velünk, beszéljünk róla, úgy ahogy egy kellemes estén szokásos.