Ajánlatot kérek!
„1999-ben kaptam életem első 360 fokos értékelését.
Emlékszem, hogy izgultam és arra is mennyire meglepődtem az eredményen. Mindenből 90% felettire értékeltek, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam.
Egyetlen fejlesztendő területet írt be az akkori főnököm: informatikai tudásom.
Nézegettem balról jobbról…
Azóta tudom, hogy amikor én adok visszajelzést 360 fokos alapján egy vezetőnek, a fejlesztendők alapvetően 3 csoportba oszthatok.
1. Nem értek egyet, szerintem rosszul látjak. (Lehet hárítás, de lehet tény is)
2. Egyetértek, de nem érdekel, nincs a prioritási listámon, van szerintem ennél fontosabb fejlesztendőm (ez volt az én esetemben is)
3. Egyetértek és annyira fontosnak tartom, hogy mar kezdjünk is el rajta dolgozni!
Ez utóbbi nagyszerű hír, ez lehet igazi cél egy DIADALmas coaching folyamathoz!
Az elmúlt 10 évben mar nagyon sok vezetőnek adtam visszajelzést és azt tapasztalom, hogy olyan jól kidolgozott a 360 fokos rendszer, amit használunk, hogy eddig mindenki talált ilyen fókuszpontot.
Csak ajánlani tudom!”
Komócsin Laura , Ügyvezető Business Coach Kft.

360 FOKOS ÉRTÉKELÉS

A 360 fokos értékelés olyan értékelési módszer, melynek lényege, hogy a hagyományos alá-fölérendeltségi viszonyon alapuló teljesítményértékeléssel szemben nemcsak a felettes értékeli a beosztott teljesítményét, hanem minden irányból vizsgálják az adott személy munkáját. Így az értékelésben részt vesznek az oldalirányú munkakapcsolatok: kollégák, vezetőtársak, a beosztott munkatársak, sőt, akár külsős kapcsolatok: ügyfelek, üzleti partnerek is. Az egyes szubjektív vélemények így összeadódnak, segítve az objektivitást. A különféle perspektívák természetesen más-más eredményt hoznak, de épp ez az értékelés egyik fő célja, hiszen így összetettebb, komplexebb jellemzés készíthető az adott munkatárs viselkedéséről.

A 360 fokos értékelésben résztvevő személy a kapott visszajelzések alapján jobban megismeri önmagát, nagyobb biztonsággal tudja meghatározni erősségeit és gyengeségeit, így válik belőle eredményesebb, hatékonyabb, s egyszersmind jobb vezető, szakember. Az értékelés hozzájárul az értékelt személy szakmai fejlődéséhez, segíti a vezetői utánpótlás biztosítását, javítja a kommunikáció hatékonyságát és ez az egyetlen olyan értékelő módszer, mely nem elsősorban az adott személy önmagáról alkotott képétől,hanem a munkakörnyezettől, s az abban munkatársként dolgozó véleményalkotóktól függ.

A Business Coach Kft. saját fejlesztésű 360 fokos felmérő eszköze 

A lebonyolítás menete:

1.  A folyamat első lépéseként kérjük, hogy tekintsék át majd a megadott linken levő standard 360 fokos kérdőívünket és jelezzék info@businesscoach.hu email címen, ha valamelyik kérdést módosítsuk, vegyük, ki vagy tegyünk még hozzá.

2.  A beérkező kérések alapján 24 órán belül módosítjuk a kérdőívet.

3.  A kiküldés előtt kérjük a HR-t, hogy a kitöltésre felkért kollégákat szíveskedjenek értesíteni erről a programról.

4.  Amennyiben a fenti email címre megküldik az értékelendő és értékelő kollegák email címeit, akkor 48 órán belül cégünk elkészíti az érintett személyek saját, egyedi linkjeit, melyet a Megrendelő által átadott címlistára elküldünk azoknak a személyeknek, akik az egyes felsővezetők értékelésében relevánsak. Személyenként minimum 8 fő kitöltőre van szükség ahhoz, hogy átfogó képet kaphassunk, és pontos értékelést készíthessünk. A kitöltők között kell lennie beosztottaknak, a vállalati struktúrában azonos szinten álló kollégáknak, feletteseknek és magának az értékelt személynek. Igény szerint kiegészíthető a lista beszállítókkal, alávállalkozókkal, vagy megrendelőkkel is.

5.  A kiküldéstől számítva 7-10 nap áll a megkeresettek rendelkezésére a visszajelzések megadására. Minden értékelés teljesen anonim, az azt beküldő személyt nem áll módunkban azonosítani.

6.  A válaszok összesítését követően további 10-15 napon belül elkészítjük a kb. 30 oldalas írásbeli értékelést, melyet a programban résztvevő személy elektronikusan, pdf formátumban kap meg.

7.  Az értékelt vezetők 4 coach közül választhatnak, hogy kitől szeretnék kapni a személyes visszajelzést és időpontot egyeztetünk egy 90 perces találkozóra a 360 fokos értékelések eredményéről.

A 360 fokos értékelés díja:  30 oldalas írásos értékelést és a 90 perces egyéni személyes visszajelzést tartalmaz.

Ajánlatot kérek!

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszésüket, akkor annak pontos tartalmáról, a program felépítéséről és egy esetleges szélesebb körű együttműködés lehetőségéről további egyeztetést tartunk szükségesnek, ahol a megbízói elképzelés alapján a program megvalósításának finomhangolására kerülhet sor kijelölt tréner-tanácsadóinkkal. Bármilyen kérdés merülne fel Önben, nyitottak vagyunk egy személyes találkozón való megbeszélésre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@businesscoach.hu címen! Várjuk jelentkezését!

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

Március és november között, kéthetente, 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

 • exkluzív előadóktól,
 • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
 • gyakorlatorientáltan,
 • networking, párbeszéd lehetősége

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.

Miért válasszon minket

   • 12 coach, 200 ügyfél és több mint 15 000 órányi tapasztalat
   • Munkatársaink nemzetközileg elismert szaktekintélyek
   • Tökéletes, ügyfélközpontú kiszolgálás

Rólunk mondták

„Ezek a dolgok nemcsak ügyfélként voltak számomra hasznosak, hanem coaching-szemléletű, gyakorló vezetőként is hasznosítani tudom őket”
Markhot Attila, Section menedzser, Ericsson
„Laura nagyszerű coach és mentor, egy meghatározó személyiség, a cége pedig meghatározó szereplő a magyar coaching, mentoring és tréningpiacon.”
Sávainé Ábel Anita, Képzés-fejlesztési igazgató, K&H Bank
„Az üléseink alatt úgy éreztem, hogy folyamatosan haladunk, ráadásul olyan eszközöket adott a kezembe, amelyekhez visszanyúlva újra és újra meg tudom oldani a hasonló helyzeteket.”
Kiss Enikő Györgyi, HR üzletfejlesztési vezető, IBM
„Szkeptikusoknak üzenem: Működik!”
Kevi Zoltán, Üzletág igazgató, Erste Bank
„Ezúton is köszönöm a számomra igen hasznos közös munkát!”
Mázsár Péter, Kereskedelmi igazgató, Egis
„A coaching olyan volt számomra, mint ateistának a templom, aztán mégis „hívő” lettem.”
Bajor Tamás, Inter-Európa Bank
„A coachom segített abban, hogy mint vezető, erősségeimet jobban kihasználjam, és beosztott kollégáim erényeit is jobban felszínre hozzam.”
Rowlands Teréz, Területi igazgató, Tesco
„A coachomban nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett, nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”
Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom
„A Business Coach kft segítségével vezetői eszköztárunk tovább fejlődött, megtanultuk, hogyan merjük kiengedni a kezünkből a gyeplőt, hogyan tudjuk inspirálni a csapatot.”
Sekerka Orsolya, Fejlesztési igazgató, Telenor
A Business Coach kft összes „megmozdulására” azt tudnánk legkifejezőbben mondani, hogy minőségi, igényes és hiteles.
Jakobsen Petra, HR igazgató, Bonafarm
„Csak ajánlani tudom!”
Bolyó Gábor, Főosztályvezető, Provident
„A Business Coach Kft coachai mind nagyon gyakorlatiasak és nagy üzleti tapasztalattal rendelkeznek.”
Kolos Gábor, Kereskedelmi és marketing igazgató, Prímagáz
Revolution Slider Hiba: Slider with alias not found.

Maybe you mean: 'Avada_Page_Slider' or 'Avada_Small_Slider' or 'captions_tall' or 'home_bannerek' or 'angol_bannerek'