Ajánlatot kérek!
Programnaptár

HOGAN személyiségteszt és egyéni visszajelzés

.A HOGAN egy olyan személyiségteszt, amely megmutatja a személyiség hatását a szervezeti hatékonyságra.

Mottójuk szerint:

„Előre jelezzük a teljesítményt. Ha a teljesítmény előre jelzéséről van szó, csak három dolog számít: el tudod-e végezni a munkád, élvezettel végzed-e  a  munkád  és  mi  az, ami az utadba állhat.” 

A Hogan-féle mérőeszközök zászlóshajója, a Hogan Personality Inventory, üzleti környezetre adaptált személyiség teszt, miközben a Hogan Development Survey a standard személyiség- modelleken kívül eső, teljesítményre nézve kockázatos faktorokat azonosítja be.

A Hogan teszt 3 moduljának kombinációját ajánljuk:

  • A Hogan Personality Inventory 7 skálája megmutatja, hogyan viselkednek az emberek a         hétköznapokban,     amikor     a     legjobbat      nyújtják.     A     normál személyiség feltérképezésével jelzi előre a munkahelyi teljesítményt.
  • A Motives, Values, Preferences Inventory 10 skálája azokat az alapértékeket, célokat
    és érdeklődést méri, amelyek befolyásolják a munkahelyi elégedettséget és irányt szabnak a karriernek. Azonosítja az ideális munkakört, pozíciót és munkakörnyezetet a személy számára.
  • A Hogan Development Survey 11 skálája megmutatja, hogy az emberek hogyan viselkednek stressz vagy nyomás alatt. Azonosítja azokat a személyiségalapú buktatókat, amelyek akadályozhatják a karrier kibontakozását.E három modul alapján jól beazonosíthatóak a résztvevő belső hajtóerői, az erősségei és a fejlesztési területek is, így kiváló alap a felsővezetői coachinghoz is.Hogan személyiség teszt kitöltése után a személyes visszajelzést egy tapasztalt és certifikációval rendelkező felsővezetői coach biztosítja.
Ajánlatot kérek!

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés.

Diadal Coach Képzés

A legismertebb magyar coaching folyamatmodell, a DIADAL alapjaira épülő 125 órás, intenzív business és executive coach képzés. Ajánljuk mindazoknak, akik a coachok nemes hivatását szeretnék választani és egy nemzetközi akkreditáció útjára kívánnak lépni, vagy azoknak, akik coach készségeiket szeretnék fejleszteni akár magánemberként, akár vezetőként, akár HR területen dolgozó munkatársként.

Tovább >>

Csúcsvezetői Szabadegyetem

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. Századi Csúcsvezetői Szabadegyetem

Március és november között, kéthetente, 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

  • exkluzív előadóktól,
  • XXI. századi legmodernebb, naprakész vezetői ismeretek,
  • gyakorlatorientáltan,
  • networking, párbeszéd lehetősége

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>