Jelentkezés
XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
Számomra a XXI. századi vezetői klub valóban egy exkluzív, szuper inspiratív közeg ahol különböző iparágakból , üzleti területről érkező csúcsvezetők nyíltan, teljes diszkréció mellett folytatnak értékes eszmecseréket. Jókedv, networking, tanulás, inspiráció, támogatás… alig várom a következő találkozást.
Uher Zoltán, Grundfos gyárigazgató
Számomra a legtöbbet az jelentette, hogy egy olyan csapat jött össze itt, akikkel mélységében lehet beszélni a témáról magyarázkodás, köntörfalazás nélkül, őszintén.
Egy résztvevő

XXI. századi Csúcsvezetői Klub

Kedves Csúcsvezető!

A többéves felsővezetőknek tartott képzések során, mindig megfogalmazódott a résztvevők számára, hogy milyen nagyon hasznosak a képzéseken való együttgondolkodások, főleg, amikor különböző iparágakban dolgozó vezetők közösen ötletelhetnek az összegyűlt tapasztalataikra építve. Az igényeket meghallva, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk és létrehozzuk a XXI. századi Csúcsvezetői Klubot.

Úgy érzem ez egy olyan program, amely hozzájárulhat a jövőbeni céljaid megvalósításához, így szeretettel meghívlak, hogy csatlakozz a klubhoz.

Amit a klubról érdemes tudni:
2020-ban indult a XXI. századi Csúcsvezetői Klub, ami zártkörű, meghívásos alapon működik, maximum 30 fő. Regisztrációs sorrendben tudjuk fogadni a résztvevők jelentkezését. Akik a 30. jelentkező után regisztrálnak, várólistára kerülnek és akkor értesítjük Őket, ha valaki visszalép (pl. külföldre költözik vagy más vis major lép fel). Egy cégtől maximum 2 fő vehet részt a rendezvényeken és csak felsővezetők. Minden alkalommal 2 felsővezető mesél 10-15 percben a céljaikról, hogyan jutottak el idáig, mire büszkék, milyen sikereket értek el, majd arról, hogy mi most az aktuális kihívásuk, amihez örülnének a többiek tapasztalatainak/ötleteinek. Ezután brainstorming következik a többi résztvevővel, hogy még milyen lehetőségeket próbálhatnának ki.

2021. évi visszatekintés

Első alkalommal a témánk „Nyomot hagyni” témakör volt és ehhez két olyan felsővezetőt kértünk fel előadónak, akik a “Jobb vezetők, jobb világ!” pályázaton nyertek 2020-ban és elmesélték miért és milyen nyomot akartak hagyni maguk után és hogyan indultak el az útjukon. Vendégeink voltak: Ábrahám László (ex National Instruments CEO) és Schubauer Krisztina, akik a Jobb vezetők, jobb világ! díjat nyerték.

Második alkalommal a Hogyan lesz valaki magyarként sikeres vezető a Közel és Távol-Keleten? kérdésre kerestük a választ. Erre az alkalomra Borock Árpádot (Head of Market Risk Qatar National Bank) és Kis Lászlót (Head of resarch and development engines at Audi China) kértük fel előadóknak, akik nagyon különböző úton haladtak, de ma mindketten sikeres vezetők Ázsiában.

Harmadik alkalommal terítékre került a „Túltolás”, amellyel, ha akarjuk, ha nem, mindenki találkozott már. Itt beszélgettünk arról, hogy hogyan vegyük észre felsővezetőként, ha már túlzásba esünk, az egészségünk kárára megy a sok stressz, milyen jeleket kell észrevenni, hogyan akadályozható meg, hogy baj legyen. Vendégeink: Román Gergely (E-kereskedelmi igazgató Decathlon) és Fehér László (ügyvezető igazgató Corwell Group) voltak.

Ősszel a negyedik alkalmunk a kitekintésről szólt. Az este jelszava a „Tanuljunk az “Év cégvezetője” díj nyerteseivel!” volt. Vendégelőadóink az “Év cégvezetője” díj nyertesei voltak: Boros László, Kanalovics Balázs, Tárai Gábor.

Záró alkalmunk az utódlás, utódaink kiválasztásával foglalkozott. Vendégeink: Uher Zoltán (Grundfoss gyárigazgató) és Szalay Péter (Ex IBM CEO) voltak. Két olyan felsővezető volt, akik eljutottatok a cégüknél a karrierlétra tetejére és többször is kellett gondoskodniuk az utódotokról, aki vagy az lett, akit ők jelöltetek vagy nem, ennek a folyamatnak a tanulságairól, tapasztalatairól meséltek őszintén. Hogyan választották ki, hogyan fejlesztették, támogatták utódaik kiválasztását.

2022. Január 19. (szerda)


Téma:  Service Design és Design Thinking alapelvek használata az élvezetes probléma megoldásban és hatásos vezetői kommunikációban.

Vendégeink: 

Csajtai Kornél (Director, Center Head, Cognizant Technology Solutions Hungary)
Kertész Judit (Managing Partner @ Frontira)

Vendégeinkről:
Kertész Judit közgazdász, a Frontira Stratégiai Design cég egyik alapítója, és ügyvezetője. Sok év Big4 és nemzetközi szabadúszás vezetett oda, hogy megalapítsa saját cégét, melyben design thinking megközelítéssel és a service design eszköztárával segít főként szolgáltató nagyvállalatokat (pl. Vodafone, Mastercard, MVM Next, szállás.hu), hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, melyekre az ügyfeleiknek valóban szüksége van és még használhatóak is.

2022. március 23. (szerda)

Téma: Erölködésmentes vezetés, avagy ne vedd magad túl komolyan!

Vendégeink:

Haskó Tünde (General Counsel MOL Magyarország)
Orgován Katalin (CEO at Pátria Nyomda Zrt.)

2022. május 25. (szerda)


Téma: “Ugrás a sötétbe” azaz, amikor úgy lép ki a felsővezetői állásából, hogy még nem látta hol, hogyan folytatja..  

Vendégeink: 

Magera Ottó (Building Material and Business Development Director at Duna-Dráva Cement Kft.)
Bagossy Tamás

2022. évi őszi alkalmak hamarosan

Az őszi időszakra az alábbi előadók és témák várhatóak, ezek véglegesítés tavasszal történik.

Akik már elfogadták felkérésünket:Ludvig László témája: Reziliencia, Tóth Ágnes témája: Visszajelzés adás (pozitív és negatív egyaránt) hogyan változtatja meg a szervezeti kultúrát, mire van hatása?

  • 2022 évi időpontok: 2022. Januar 19., 2022. március 23.,  2022. május 25. őszi időpontok hamarosan 
  • Időzítés:  negyedévente egy szerda este (17.00-20.00)
  • Helyszín: a Business Coach Kft Városligeti fasori irodája vagy ONLINE, ha a járványügyi előírásoknak megfelelően
  • Tagsági díj: 100.000 Ft+áfa, mely legalább 4 klubestet és speciális rendezvényekre díjmentes részvételt foglal magában. (A 4 alkalomra csak egyben lehet jelentkezni, külön nem lehetséges. A tagsági díj, a jelentkezéstől számított 365 napig érvényes.)
Jelentkezés

A program háziasszonya, akinek a klubbal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:

 

Komócsin Laura MCC

senior executive coach

e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.