Jelentkezés
XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
Leadership Trends

XXI. századi Csúcsvezetői Klub

Kedves Csúcsvezető!

A többéves felsővezetőknek tartott képzések során, mindig megfogalmazódott a résztvevők számára, hogy milyen nagyon hasznosak a képzéseken való együttgondolkodások, főleg, amikor különböző iparágakban dolgozó vezetők közösen ötletelhetnek az összegyűlt tapasztalataikra építve. Az igényeket meghallva, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk és létrehozzuk a XXI. századi Csúcsvezetői Klubot.

Az első alkalom nagyon sikeres volt (amin Pósfai Gábor, a Decathlon Ausztria és Berényi Attila a Szentkirályi Magyarország ügyvezetője osztotta meg gondolatait) és a visszajelzésekben az alábbi kifejezéseket kaptunk: “nagyszerű klubtagok”,

“példaértékű előadók”, „pozitív megerősítés”, „közösnevező” „új gondolatok” „közösségépítés”.

Úgy érzem ez egy olyan program, amely hozzájárulhat a jövőbeni céljaid megvalósításához, így szeretettel meghívlak, hogy csatlakozz a klubhoz.

 

Amit a klubról érdemes tudni:
 
2020-ban indult a XXI. századi Csúcsvezetői Klub, ami zártkörű, meghívásos alapon működik, maximum 20 fő résztvételével. A regisztrációs sorrendben tudjuk fogadni a résztvevők jelentkezését. Akik a 20. jelentkező után regisztrálnak, várólistára kerülnek és akkor értesítjük Őket, ha valaki visszalép (pl. külföldre költözik vagy más vis major lép fel). Egy cégtől maximum 2 fő vehet részt a rendezvényeken.

Minden alkalommal 2 ex tanítványunk mesél 10-15 percben a céljaikról, hogyan jutottak el idáig, mire büszkék, milyen sikereket értek el, majd arról, hogy mi most az aktuális kihívásuk, amihez örülnének a többiek tapasztalatainak/ötleteinek. Ezután brainstorming következik a többi résztvevővel, hogy még milyen lehetőségek várnak rájuk

A klub következő programja:


2020. szeptember 15. (kedd)

Téma: Sabbatical Hogyan fogan meg az ötlet, mik az előjelek, hogy itt az ideje? Hogyan kell előkészíteni, “jóváhagyatni” cégben és otthon? Visszatérés a munka világába?

Vendégeink:

  • Fogarasi Norbert Morgan Stanley ügyvezető igazgató
  • Sziráki Edit ex BNP sales és HR igazgató

  • 2020 évi őszi időpontok: 2020. szeptember 15., 2020. november 4.
  • Időzítés:  negyedévente egy szerda este (17.00-20.00) 2020. októberétől
  • Helyszín: a Business Coach Kft Városligeti fasori irodája
  • Tagsági díj: 100.000 Ft+áfa, mely legalább 4 klubestet és speciális rendezvényekre díjmentes részvételt foglal magában. (A 4 alkalomra csak egyben lehet jelentkezni, külön nem lehetséges. A tagsági díj, a jelentkezéstől számított 365 napig érvényes.)
Jelentkezés

A program háziasszonya, akinek a klubbal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:

 

Komócsin Laura PCC

senior executive coach

e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia
Leadership Trends

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

A képzéssel célunk, hogy a Corvinus és a Business Coach Kft. a szakmai tartalmat tekintve a igazán nívós coach képzést hozza létre nemcsak a hazai, de a régiós piacon is, és garancia legyen arra, hogy a képzésen részt vevők megbízható szakmai tudás birtokosai.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>

További szolgáltatások

A Business Coach Kft – nomen est omen – 2004-től business coaching szolgáltatással foglalkozik, de 2007-től a portfóliója kiegészült coaching és coaching-szemléletű vezetőképzéssel, majd ezt követően egyéb vezetőképző programokkal és szervezetfejlesztéssel.