Csúcsvezetői Klub

Kedves Csúcsvezető!

A többéves, felsővezetőknek tartott képzések során mindig megfogalmazódott a résztvevők számára, hogy milyen nagyon hasznosak a képzéseken való együttgondolkodások, főleg amikor különböző iparágakban dolgozó vezetők közösen ötletelhetnek az összegyűlt tapasztalataikra építve. Az igényeket meghallva, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk és létrehozzuk a Csúcsvezetői Klubot.

Amit a klubról érdemes tudni:
2020-ban indult a Csúcsvezetői Klub, ami zártkörű, meghívásos alapon működik, maximum 30 fő résztvételével. Egy cégtől maximum 2 fő vehet részt a rendezvényeken és csak felsővezetők. Minden alkalommal 2 felsővezető mesél 10-15 percben a céljaikról, hogyan jutottak el idáig, mire büszkék, milyen sikereket értek el, majd arról, hogy mi most az aktuális kihívásuk, amihez örülnének a többiek tapasztalatainak/ötleteinek. Ezután brainstorming következik a többi résztvevővel, hogy még milyen lehetőségeket próbálhatnának ki.

2023. évi programunk
2023 évi Csúcsvezetői klubunk  fő motívumaLépések. Előre, hátra, oldalra, vissza

2023. szeptember 27. (szerda)

Téma: „Keressük meg és adjunk teret a jobbaknakavagy lépést tartani a változó környezettel. Egy KKV vezető gondolkodása és lehetőségei. Túl nagy a kabát, vagy létezik/létezhet élet a cégen kívül is?

Vendégeink:
Fehér László (Corwell tulajdonos, ügyvezető)
Réfi Balázs (Bluebird tulajdonos, ügyvezető)

2023. november 22. (szerda)

Téma: A külfőldről való visszatérés visszalépés?

Vendégünk:
Pósfai Gábor  (Decathlon Ausztria, ügyvezető)
Szilágyi Gábor (Saturn/Media Markt németországi ügyvezető)

2024 évi tervezett program

2024. február

Téma: „Kényszer”-ből elvállalt állás előnyei, hátrányai

Vendégünk:
Hárs Norbert (Vinyl Vegyipari Kft. ügyvezető)

2024. május

Téma: hamarosan

Vendégünk:
Kiss Katalin ügyvezető  (MAM-Hungária Kft. – MAM Baby AG Magyarországi Fióktelepe) az „Év női vezetője” díj 2023 évi nyertese

  • 2023 évi időpontok: 2023. január 11., 2023. február 01., 2023. május 03., 2023. szeptember 27, 2023. november 22. 
  • Időzítés:  negyedévente egy szerda este (17.00-20.00)
  • Helyszín: a Business Coach Kft Városligeti fasori irodája vagy ONLINE, ha a járványügyi előírásoknak megfelelően
  • Tagsági díj: 120.000 Ft+áfa, mely legalább 4 klubestet és speciális rendezvényekre díjmentes részvételt foglal magában. (A 4 alkalomra csak egyben lehet jelentkezni, külön nem lehetséges. A tagsági díj a jelentkezéstől számított 365 napig érvényes.)
Jelentkezés

2023 évi visszatekintés

Évnyitó Csúcsvezetői Klub
Gazsi Zoltán (Eisberg Hungary ügyvezető igazgató) „Jobb vezetők, jobb világ” pályázat nyertesének előadása
Téma: Amikor a szuper sem elég….Egy bátor (vakmerő?) döntés tanulságai
Megéri feladni egy sikeres ügyvezetői állást és átmenetileg visszalépni egy nagyobb cég értékesítési igazgatói pozíciójába, mert az a terv, hogy az ottani vezérigazgató rövidesen nyugdíjba megy?

Vendégünk:
Gyovai Györgyi (Nespresso korábbi ügyvezetője)

Téma: 20+év multi felsővezetői karrier után visszalépés vagy oldalralépés, ha kisebb céghez nagyobb felelősségi körrel levő pozícióba váltunk? Különböző szemszögekből nézünk rá erre a helyzetre

Vendégünk:
Légrádi László (korábban Iron Mountain regionális igazgató, most Editel ügyvezető)

2022 évi visszatekintés


Téma:  Service Design és Design Thinking alapelvek használata az élvezetes probléma megoldásban és hatásos vezetői kommunikációban.

Vendégeink: 

Csajtai Kornél (Director, Center Head, Cognizant Technology Solutions Hungary)
Kertész Judit (Managing Partner @ Frontira)

Vendégeinkről:
Kertész Judit közgazdász, a Frontira Stratégiai Design cég egyik alapítója, és ügyvezetője. Sok év Big4 és nemzetközi szabadúszás vezetett oda, hogy megalapítsa saját cégét, melyben design thinking megközelítéssel és a service design eszköztárával segít főként szolgáltató nagyvállalatokat (pl. Vodafone, Mastercard, MVM Next, szállás.hu), hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsanak, melyekre az ügyfeleiknek valóban szüksége van és még használhatóak is.
Téma: Erőlködésmentes vezetés, avagy ne vedd magad túl komolyan!

Vendégeink:

Haskó Tünde (Jogtanácsos, MOL Magyarország)
Orgován Katalin (CEO at Pátria Nyomda Zrt.)

Téma: „Ugrás a sötétbe” azaz, amikor úgy lép ki a felsővezetői állásából, hogy még nem látta hol, hogyan folytatja..  

Vendégeink: 

Magera Ottó (Building Material and Business Development Director at Duna-Dráva Cement Kft. volt igazgatója)
Bagossy Tamás ( Webeye International volt igazgatója, jelenleg Somló Holding COO)


Téma: A visszajelzés varázsa – Hogyan javítja a teljesítményt a hatékony visszajelzés, és mit tehetsz ma, hogy a te cégedben is bekövetkezzen a varázslat?

Vendégeink:
dr. Tóth Ágnes (elnök-vezérigazgató, Budapesti Metropolitan Egyetem)
Katona Gábor (ügyvezető, Körber Hungária Gépgyártó Kft.)

Téma: Reziliencia

Vendégeink:
Ludvig László (CEO, Siemens Mobility Kft.)
Sümegi László (Deputy General Manager, Fusion Zrt.)

2021 évi visszatekintés

Első alkalommal a témánk „Nyomot hagyni” témakör volt és ehhez két olyan felsővezetőt kértünk fel előadónak, akik a „Jobb vezetők, jobb világ!” pályázaton nyertek 2020-ban és elmesélték miért és milyen nyomot akartak hagyni maguk után és hogyan indultak el az útjukon. Vendégeink voltak: Ábrahám László (ex National Instruments CEO) és Schubauer Krisztina, akik a Jobb vezetők, jobb világ! díjat nyerték.
Második alkalommal a Hogyan lesz valaki magyarként sikeres vezető a Közel és Távol-Keleten? kérdésre kerestük a választ. Erre az alkalomra Borock Árpádot (Head of Market Risk Qatar National Bank) és Kis Lászlót (Head of resarch and development engines at Audi China) kértük fel előadóknak, akik nagyon különböző úton haladtak, de ma mindketten sikeres vezetők Ázsiában.
Harmadik alkalommal terítékre került a „Túltolás”, amellyel, ha akarjuk, ha nem, mindenki találkozott már. Itt beszélgettünk arról, hogy hogyan vegyük észre felsővezetőként, ha már túlzásba esünk, az egészségünk kárára megy a sok stressz, milyen jeleket kell észrevenni, hogyan akadályozható meg, hogy baj legyen. Vendégeink: Román Gergely (E-kereskedelmi igazgató Decathlon) és Fehér László (ügyvezető igazgató Corwell Group) voltak.
Ősszel a negyedik alkalmunk a kitekintésről szólt. Az este jelszava a „Tanuljunk az „Év cégvezetője” díj nyerteseivel!” volt. Vendégelőadóink az „Év cégvezetője” díj nyertesei voltak: Boros László, Kanalovics Balázs, Tárai Gábor.
Záró alkalmunk az utódlás, utódaink kiválasztásával foglalkozott. Vendégeink: Uher Zoltán (Grundfoss gyárigazgató) és Szalay Péter (Ex IBM CEO) voltak. Két olyan felsővezető volt, akik eljutottatok a cégüknél a karrierlétra tetejére és többször is kellett gondoskodniuk az utódotokról, aki vagy az lett, akit ők jelöltetek vagy nem, ennek a folyamatnak a tanulságairól, tapasztalatairól meséltek őszintén. Hogyan választották ki, hogyan fejlesztették, támogatták utódaik kiválasztását.

A program háziasszonya, akinek a klubbal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:

 

Komócsin Laura MCC

senior executive coach

e-mail: laura.komocsin@businesscoach.hu

Csúcsvezetői Akadémia
Jelentkezés
Csúcsvezetői Akadémia
Számomra a XXI. századi vezetői klub valóban egy exkluzív, szuper inspiratív közeg ahol különböző iparágakból , üzleti területről érkező csúcsvezetők nyíltan, teljes diszkréció mellett folytatnak értékes eszmecseréket. Jókedv, networking, tanulás, inspiráció, támogatás… alig várom a következő találkozást.
Uher Zoltán, Grundfos gyárigazgató
Számomra a legtöbbet az jelentette, hogy egy olyan csapat jött össze itt, akikkel mélységében lehet beszélni a témáról magyarázkodás, köntörfalazás nélkül, őszintén.
Egy résztvevő

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

Tovább >>

Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

Egynapos Programok Vezetőknek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül meghirdetett, egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>