Önbizalomnövelde

Az Önbizalomnövelde programot Komócsin Laura mestercoach fejlesztette ki, miután a Coaching kézikönyv Önbizalom fejezetétébe csokorba gyűjtötte azon eszközöket, melyeket a leghasznosabbnak tartott a témában. Ezt követően különböző célcsoportoknak tartotta (érettségizőknek, álláskeresőknek, vezetőknek…) és ez alapján finomhangolta a programját, amire szeretettel vár mindenkit, aki szeretné, hogy stabilabb legyen az önbizalma.

Honnan tudom, hogy hasznos számomra ez a program?

Töltsd ki a tesztet és kolléganőnk hamarosan visszajelez neked.

Kitöltöm a tesztet!
  • Időpont: 2022. szeptember 29. (csütörtök), 9.00-12.00
  • Helyszín: Business Coach Kft. Iroda, 1068 Budapest, Városligeti fasor 32.
  • Árazás:

    Extra csomag: 50.000 Ft+áfa/fő Tartalom: 3 órás program+egyéni visszajelzés
    Alap csomag: 30.000 Ft+áfa/fő  Tartalom: 3 órás program
    Kedvezményes részvétel: 15.000 Ft+áfa/fő Feltétel:  írj 200 karakteres pályázatot, hogy miért igényled meg a kedvezmenyés árat? (pl: tanár, álláskereső…)

Regisztráció

A programot vezeti: 

Komócsin Laura MCC
senior executive coach
laura.komocsin@businesscoach.hu

Laura a Sberbank végelszámolásának hírét hallva felajánlotta, hogy az érdeklődő vezető munkatársaink számára Önbizalomnövelde programot tart, ami segíthet a helyzetünk feldolgozásában és egy kis új energia, motiváció begyűjtésében. A programon magam is részt vettem, és a saját megélésem, illetve a résztvevő kollégáim visszajelzése alapján is nagyon hasznos néhány órát tölthettünk együtt – Laura a legmélyebb empátiával foglalkozott velünk, a kapott feladatok révén pedig tudatosíthattuk magunkban saját erősségeinket, ami valóban hozzájárult az önbizalmunk növeléséhez.
Ezúton is köszönjük Laurának a felajánlást, és a remek programot.
Kovács Barbara HR területvezető, SBERBANK