ProfilesXT felmérés egyéni és csoportos visszajelzéssel

Tapasztalatunk alapján a kettő kombinációja a leghatékonyabb. Az egyéni visszajelzés során megismerik a tesztet és a rájuk jellemző tulajdonságokat, és megértik, hogy minél eltérőbbek a környezetükben lévő emberek, annál könnyebb félreérteni egymást.

A csoportos visszajelzés során a résztvevők megismerik, hogy miben hasonlítanak és különböznek, és interaktív módon, sok gyakorlattal fedezik fel, hogyan tudnak jobban együttműködni a jövőben. A csapaterőforrásainak és fejlesztendő területeinek felfedezése mellett  nagyon sikeresen  fejleszti a részvevők empátiáját, támogatja egymás jobb megértését.

Mindkét esetben az első lépés a ProfileXT®(PXT) kompetenciafelmérés (egyénileg,online kérdőíven) a Profiles Hungary Kft. együttműködésével. Ezt követi a visszajelzés az ügyfél számára leghatékonyabb formában.

Mit érdemes tudni ProfileXT-ről?

A Profiles tesztek 120 országban, 33 nyelven elérhetők.

A ProfileXT®(PXT) kompetencia felmérés a teljes személyiséget vizsgálja 20 kompetencián keresztül. Hatékony önismereti diagnosztikai eszköz, ami az írásos értékeléssel és az egyéni coaching során történő visszajelzéssel együtt az együttműködés fejlesztésének alapja is.

Ez a nemzetközileg is elismert és alkalmazott személyiség teszt betekintést ad az egyéni motivációkba, a gondolkodásmódba és a viselkedési jellemzőkbe.

Egyéni coaching ProfileXT® (PXT) visszajelzéssel

A visszajelzés során lehetőségünk lesz felfedezni:

 • Egyéni erősségeinket
 • Hogyan dolgozunk mi együtt?
 • Miben vagyunk egyformák? Miben különbözünk?
 • Az egyes kompetenciák viselkedésbeli megnyilvánulási formáit
 • Aki másképp működik, azt mi vezérli?
 • Mi a kulcs az egyes viselkedés- és kompetenciabeli sajátosságok esetén?
 • Hogyan    lehet    megszólítani,    bevonni,    együttműködésre    serkenteni    az    egyes személyiségtípusokat, mivel lehet legjobban hatni rájuk?
 • Miért  működöm  együtt  könnyebben  egyesekkel, és  másokkal miért értjük  meg
  egymást nehezebben?
 • Hogyan lehet az  ő nyelvükön kommunikálni?

Az önismeretés önfejlesztés érdekében sor kerül

 •  a személyes erősségek kihangosítása,a fejlesztendők végiggondolására, és
 • egyéni fejlődési akcióterv kidolgozására.

ProfileXT® (PXT) csoportos visszajelzéssel

A csoport vagy teamcoaching olyan fejlesztő folyamat, amely során az egy közös célért egymással szorosan  együtt  dolgozó  csapat  működését támogatja coach szakember.  A folyamat célja a csapatműködési hatékonyságának maximalizálása, a csapaton belüli együttműködés javítása.

A csoportos vagy teamcoaching témája, fő hangsúlyai a megbízó vezetővel történő egyeztetés alapján kerül konkrét és végső meghatározásra, és ehhez megfelelően véglegesítjük a gyakorlatokat is.

Legyen szó akár egyéni, csoportos vagy teamcoachingról, a cél mindegyik módszertannál azonos: felszínre hozni azokat a rejtett tartalékokat, amik a résztvevőkben benne vannak, növelni a személyes hatékonyságot és teljesítményt, támogatni a változási és fejlődési folyamatot, úgy, hogy az ügyfél a pozitív magból kiindulva maga generáljon változásokat, és e teamcoaching alapja a ProfileXT® (PXT) kompetencia felmérések eredményei

 • önismereti diagnosztikai eszköz
 • együttműködés fejlesztéséne kalapja

A ProfileXT® (PXT) team profil használatával megértjük  a csapatdinamikát,  és hogy  a különféle stílusok hogyan járulnak hozzá a sikeres együttműködéshez. E játékos és interaktív nap során a csapattagok személyes élményeken keresztül ismerik meg a team profilban szereplő fő jellemzőket.

Tapasztalataink  alapján  ez hozzájárul a másik  jobb  megértéséhez, javítja a csapatok együttműködését és eredményességét.

Rövid tematika:

 • Hogyan dolgozunk mi együtt? Team coaching a ProfileXT® (PXT) csapat profil alapján
 • Miben vagyunk egyformák? Miben különbözünk?
 • Egymás erősségeinek megismerése, működésének „feltérképezése”
 • Az egyes kompetenciák  viselkedésbeli  megnyilvánulási  formáinak  megismerése, tudatosítása
 • Szemléletformálás (aki másképp működik, azt mi vezérli)
 • Tudatosítani és elsajátítani: mi  a  kulcs az  egyes  viselkedési kompetenciabeli sajátosságok esetén
 • Hogyan lehet megszólítani, bevonni, együttműködésre serkenteni az egyes személyiségtípusokat, mivel lehet legjobban hatni rájuk
 • Miért működöm együtt  könnyebben egyesekkel,  és másokkal  miért  értjük meg egymást nehezebben; hogyan lehet az ő nyelvükön kommunikálni

Eredmény a fenti célokon kívül:

 • párhuzamosan személyes és csapatfejlődés
 • az elkötelezettség és a közös felelősségérzet kialakulása, tartóssá válása
 • személyes kapcsolatok kialakítása, együttműködés megalapozása

A teamcoaching megvalósítható csak a team profil alapján (ez esetben a résztvevők egyéni profiljaikat és írásos visszajelzést e-mailban kapják meg), de tapasztalataink alapján, mint bevezetőnkben  említettük, még  hatékonyabba  fejlődés, ha  egyéni coaching keretében szóbeli visszajelzést is kapnak, és egyéni fejlődési tervet állítanak össze.

Ajánlatot kérek!

Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszésüket, akkor annak pontos tartalmáról, a program felépítéséről és egy esetleges szélesebb körű együttműködés lehetőségéről további egyeztetést tartunk szükségesnek, ahol a megbízói elképzelés alapján a program megvalósításának finomhangolására kerülhet sor kijelölt szakemberünkkel. Bármilyen kérdés merülne fel Önben, nyitottak vagyunk egy személyes találkozón való megbeszélésre.

Forduljon hozzánk bizalommal az info@businesscoach.hu címen! Várjuk jelentkezését!

Ajánlatot kérek!
Programnaptár

Vállalati belső és vezetői coach képzés

Kétféléves képzés, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Business Coach Kft. szervezésében.

Vállalati belső és vezetői coach képzés

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A képzéssel célunk, hogy a Corvinus és a Business Coach Kft. a szakmai tartalmat tekintve a igazán nívós coach képzést hozza létre nemcsak a hazai, de a régiós piacon is, és garancia legyen arra, hogy a képzésen részt vevők megbízható szakmai tudás birtokosai.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.
Ismerd meg még jobban a vezetés algoritmusát!

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia exkluzív, kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozata, limitált létszámmal, azoknak szól, akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy képesek a vezetői lét újabb algoritmusainak, készségeinek megismerésére, fejlesztésére, tudatosítására. Az akadémia ajtaján belépők inspiráló szellemi közegben – más-más iparágból érkező, mégis szellemiségében hasonló nagy tapasztalatú vezetők körében – gyakorlatias képzési napok során ismerkedhetnek meg a vezetői társadalmat érintő trendekkel, unikális témákkal.

Tovább >>

Egynapos Vezetői Tréningek

Legyen hatékonyabb és eredményesebb vezető egynapos workshopjaink segítségével!

Egynapos Vezetői Tréningek

Komplex programjainkon kívül egynapos tréningjeink és workshopjaink a vezetői kompetenciák egy-egy szűkebb területére fókuszálnak. A motiváció, a delegálás, a hatásos üzleti prezentációk vagy az első benyomás olyan fejleszthető készségek, amelyek nagyban meghatározhatják a vezetők munkahelyi sikereit.

Tovább >>