Vásárhelyi Judit ACC

Vásárhelyi Judit

Bölcsész végzettségű senior coach, szupervizor, szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner.

Korábban hosszú ideig dolgozott a Magyar Telekomnál vezetőként, később belső szervezetfejlesztési- és képzési fejlesztési tanácsadóként, coachként., emellett a vállalat vezetőfejlesztési programjainak felelőse volt.

Vezetői coachinggal több mint tíz éve foglalkozik. Coaching folyamataiban a különböző módszertanokat a kitűzött célnak megfelelően kombináltan alkalmazza. Korábbi szakmai területei mellett kiemelten eredményorientált coachinggal és pozitív gondolkodással foglalkozik. Ezeken a területeken ismert szaktekintély, üzleti iskolák, szakmai rendezvények rendszeresen meghívott előadója.

Munkájában az alábbi területek specialistája: önismeret-fejlesztés (MBTI-GPOP, MQ), konfliktuskezelés, változáskezelés, együttműködés-fejlesztés, vezetőfejlesztés, kommunikáció.

image3

„Judit 2 fantasztikus tulajdonságát emelem ki, melyekkel jó néhány bonyolult helyzeten segített keresztül. Hihetetlen energikus, és ezt nem tartja meg csak a maga számára hanem képes továbbadni, feltölteni, új energiákat adni. Nagyon kedvelem a finom őszinteségét, mellyel nem engedi, hogy elegánsan elslisszoljunk a probléma mellett,nagy tapintattal vezet rá a szembesülés útjára.”

Nagy Andrea, Igazgató, Magyar Telekom HR Kompetencia Központ

 icss

„Számomra Vásárhelyi Judit egy olyan hosszú idő alatt megszerezhető szakmai tapasztalat és tudás megtestesítője, aki profi megoldásokat képes nyújtani. Vezetői utam során bármikor fordultam hozzá támogatásért, mindig a legmegfelelőbb módszertant, kaptam. Mindig készen állt segíteni,  a  valós problémákra és kérésekre koncentrálva, hatékony, eredményes megoldásokat nyújtani.

Juditot személyiség vonásai abszolút alkalmassá teszik, hogy olyan munkában vegyen részt, ahol a bizalom kiépítése elsődleges fontosságú. Örömmel tölt el, ha Judittal dolgozhatom együtt. Már tervezem a következő ilyen alkalmat… Mindenkinek szeretettel ajánlom.”

Torma Csilla,  Gazdasági Igazgató, MagyarCom Services Ltd., International Carrier Sales & Solutions (ICSS)