Bincze Bea PCC
Bincze Bea PCCexecutive coach, beszéd coach, mentor és tréner
Business coach, mentor, tréner nagy vezetői tapasztalattal

Mottója: „A válasz nálad van, én támogatlak hogy megtaláld.”

Korábban hosszú ideig multinacionális termelő és szolgáltató vállalatoknál dolgozott felsővezetőként, később tanácsadóként és projektvezetőként folytatta pályafutását. Emellett nemzetközi tehetséggondozó programokat tervezett és irányított, majd tanácsadóként dolgozott.

Coachként fő tevékenységi köre a kommunikációs és a vezetői képességek fejlesztése, valamint a stressz kezelés és egyéni képességek fejlesztése. Beszéd coachként is dolgozik, többek között a TEDxBudapest Future angol nyelvű előadóit készítette fel.

Gyakorlott és elkötelezett mentor, multinacionális vállalatoknál és önkéntes szervezeteknél egyaránt alakított ki és vezetett mentoring programokat.

Jelenleg a Toastmasters International Regionális PR vezetője (Skandinávia, Németország, Ausztria és Kelet-Európa területén), a PWA – Sikeres Nők Egyesületének Közönségkapcsolati és belső kommunikációs vezetője, több civil szervezet aktív támogatója.

Saját fejlesztésű, az adott vállalatra szabott tréningeket is tart, a friss nemzetközi szakirodalmat ötvözi saját tapasztalataival az interaktív és jól alkalmazható tréningek során.

“Nagyon szépen köszönöm azt a sok-sok segítséget, amit Tőled kaptam. Én egy olyan ember vagyok, hogy ha valamilyen téma szóba kerül, egy képet látok magam előtt amihez sok-sok érzelem is társul és csak úgy ömlik a szó belőlem, amivel próbálom ezt átadni. Hihetetlenül nagy élmény volt, ahogy ezeket a gondolatokat struktúráltad – csak azzal, ahogy néztél, kérdeztél, mosolyogtál és hallgattál, mikor mi kellett – és segítettél egy kidolgozott rendszerbe helyezve fantasztikusan felépített beszéddé formálni. Élcakeshop_logoveztem minden percét és köszönöm, hogy együtt éltük át ezt a klassz kalandot”

Sallay Fanni, CEO, Cakeshop

 

“Beával coaching-on lenni egyszerre szorakoztató és nagyon tartalmas. Sok olyan felismerésre segített rávezetni, amelyek ott voltak velem nap, mint nap, csak nem tudatosodott bennem.
Mit kaptam Beától? Nagyon profi hozzáállást és tökéletes kérdéseket, függetlenül a helyzet komplexitásától. Lehetett az egy komoly karriert érintő nagy dilemma vagy épp egy dolgozói reakciónak a kezelése.
És ami a legnagyobb ajándék, ezen beszélgetések eredményeként változott a szemléletmódom. Máshogy látom a “világomat”!”
Sebők András, Főosztályvezető, IBM

 

„Nagy öröm volt számomra Beával dolgozni mikor a prezentációmra készültem a TEDxBudapest Future 2.0 konferenciára. Csodálatos, és motiváló erőt képviselt amikor együtt dolgoztunk. Segített megragadni az ötleteimet és letisztítani őket egy olyan előadássá, ami magával ragadta a közönséget. Bea nagyon jól érti a beszédírás és a beszéd előadásának dinamikáját. Nagyon hasznosak voltak számomra meglátásai, segítő kritikái és folyamatos biztatása. Melegen ajánlom Beát mindazoknak, akiknek előadást vagy beszédet kell tartania. Tehetsége van hozzá.”
Justine Kasznica, Chairman, Innovation Practice Group at Schnader Harrison Segal & Lewis LLP

 

„Bea egy kiváló beszéd coach. Segített nekem, hogy kusza ötletek tömegét átalakítsam egy tiszta, tömör, emlékezetes történetté, ami megérintette a közönséget és amire emlékezhettek. Egy szempillantás alatt újra dolgoznék Beával.”
Joel Carnes, Vice President, Prize Operations at XPRIZE

„Rengeteg pozitív és cselekvő energiát adsz a találkozásainkkor. Amikor végeztünk és folytatom a napi munkámat mindig történik velem valami meglepően szuper dolog.”
Kovács Richárd, Fényképész

VIDEÓK