Lisztes Henriett PCC
Lisztes Henriett PCCsenior executive coach, team coach, tréner

Lisztes Henriett PCC

Lisztes Henriett business coach, közel 20 éves értékesítői tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban. Értékesítéssel, ügyfélkapcsolat kezeléssel, kommunikációval és stresszes munkakörülményekkel kapcsolatos témák szakértője. Kiválóan ad visszajelzést értékesítési folyamatokról, tárgyalásokról.

„Új kihívás elött álltam, amikor Henivel először találkoztam. Fontos volt számomra a személyisége, üzleti világban szerzett többéves tapasztalata és „az a bizonyos kémia”. Az együttműködésünk hatásara nagyobb hangsúlyt fordítottam a coaching szemléletű vezetési módra, amelynek eredménye érezhető mind a csapatom munkájában mind a vállalat sikereiben.”

Judit Zsak Head of Sales Hungary 

“Henire jellemző a határozott fellépés, az ‘active listening’, hogy az apró részletek sem kerülik el figyelmét. Két területre koncentráltunk a coaching folyamat alatt. Mind a két területen a vártnál gyorsabban értem (tünk) el a pozitív visszajelzéseket kollégáimtól, amelyek azt támasztották alá, hogy jó úton haladunk. Közel 8 hónapot dolgoztunk együtt és bízom abban, hogy még egy pár hónapon keresztül elkísér tanácsaival. Teljes szívvel ajánlom Őt olyan közép- és felsővezetőknek, akik a pénzügyi szférából keresnek coach-ot. Az Ő nemzetközi környezetben szerzett szakmai tapasztalatai lehetőséget adnak arra, hogy ‘fél szavakból’ megértsük egymást. Ismeri, hogy milyen nyomás nehezedik ránk, a folyamatokat, a problémákat, amelyekkel szembesülünk. Így nem kell sok időt elvesztegetni a szakmai környezet leírásával, valóban a ‘feladatra’ tudunk koncentrálni. Ehhez társul Heni nyugodt, kiegyensúlyozott és objektív személyisége, ami nagyon sokat támogatást és irányt tud mutatni. Heni sok időt szán arra is, hogy nem csak a személyes találkozókon foglalkozik velem, hanem szakmai anyagokkal, könyvvel, esettanulmányokkal, cikkekkel gazdagítja ‘látásomat’.”

BNP-Paribas-logo
Mézes Ágnes, BNP Paribas Magyarország, Regionális Operációs Vezető, Közép-Európa
 
„Henriett rávezetett engem a kérdéseivel arra, hogy felismerjem mik a „fékező erőim” abban, hogy a jövőbeli tervemet megvalósítsam. A kérdései nagyon összegzőek és egyben inspirálóak is voltak. Észrevétlenül juttatott el engem annak felismerésére, hogy hogyan tudom leküzdeni a saját félelem érzéseimet a tervem megvalósításában, de ezzel együtt arra is rávezetett, mit kell tennem lépésenként. Mindig figyelmet fordított nem csak a gondolataimra, hanem az érzéseimre is, gyakorlatilag képes volt engem és a belső folyamatomat teljes komplexitásában kezelni. Soha nem éreztem azt, hogy átlépné a kettőnk között lévő optimális határt. Objektív tudott maradni. Nagyon sokat segített nekem azzal, hogy mindig 2 lépéssel előttem gondolkodott és „ szélesebb tükröt” tartott nekem annál, mint amennyire én akkor képes voltam. A coach beszélgetésünk óta sikeres lépéseket tettem a tervem megvalósításában, már megtartottam 2 eredményes megbeszélést partnerekkel és 2 konkrét munkát is megírtam. Felgyorsított és konkretizált bennem folyamatokat.”

 

Jávori Ildikó, Eleven Team szakmai vezetője 

„Egy komoly válaszút előtt álltam a karrieremmel kapcsolatban és a Henriettel folytatott beszélgetések ráébresztettek arra, hogy milyen irányba kell elindulnom. Henriett különösen amiatt tudott hathatós segítséget nyújtani, mert saját szakmai tapasztalatai révén könnyen átlátta a körülményeimet és segített rávilágítani új szempontokra a lehetőségek mérlegelésénél. A beszélgetések megerősítettek és segítettek abban, hogy tényleges lépéseket tegyek a változtatás irányába.”

Banki Treasury Sales Igazgató