Prerna Sujan
Prerna Sujanexecutive coach, tréner

Prerna Sujan

“A tavalyi év novemberében egy workshopot szerveztünk a Business Coach segítségével. A workshop célja az volt, hogy a több mint 20 résztvevő között erősítsük az együttműködést, javítsunk a kommunikációt és építsük a csapatszellemet. A tréning nem a szokványos eszközökkel segített ebben. Az alkalmazott modell a személyt magát helyezte a középpontba és fejlesztette elsősorban az öntudatosságot és az empátiát. Ezeken keresztül javult a csapatban a bizalom, hatékonyabbá vált kommunikáció és erősödtek az emberi kapcsolatok.Hasznos gyakorlati tippeket kaptunk továbbá a munkahelyi stressz kezelésére, mely nagyon fontos az adott területen dolgozók számára. A workshop teljesítette a vele szemben támasztott elvárásokat, a résztvevők döntő többsége is nagyon pozitívan nyilatkozott a tréning után. Ki kell emelnem a trénerek magas szakmai felkészültségét és a téma iránt szenvedélyes elkötelezettségét, mely nagyban hozzájárult az elért eredményekhez.”

Team leader at a leading oil and gas company

 

„Ha meg akarod oldani az Élet által eléd sodort problémákat, akkor mielőtt ebbe belekezdenél, tegyél rendet magadban és magad körül. A sikeres folytatás titka a belső egyensúly, ami a lelki békén alapul. Ennek záloga, hogy mindennek tudjunk örülni, amit kapunk az Élettől. Az ellenállás helyett inkább legyél elfogadó. Ne azt mondd, hogy „meg fogom próbálni”, hanem azt, hogy „meg fogom oldani”. Mielőtt nekifognál a hegy megmászásának, előtte lépj egyet hátra és messzebbről is tekints a hegyre. Ha feljutottál a hegyre, akkor add meg magadnak a méltóságot és ne sajnáld magadtól a siker megünneplését. A sikeres folyamat méltó lezárása nélkül hogyan indulnál neki a következő csúcstámadásnak?Akinek a beszéd a kenyere, annak különösen éreznie kell, mikor jobb néha inkább csendben maradni…A boldogsághoz és a boldoguláshoz tehát legyél őszinte magaddal és törekedj a lelki egyensúlyod és békéd megtalálására, ha pedig úgy érzed, már megtaláltad azt, annak megőrzésére. A lelki békéhez vezető labirintusom bejárata előtt találkoztam egy idegenvezetővel Prerna Sujan személyében. Tükröt tartott elém útközben, amiben sok mindent megláthattam magamról, amit eddig nem. Köszönöm!”

Nemeskéri-Kutlán Endre MÁV Zrt. Munkajog

 

” Perena Sujan enabled our managers and key people to better motivate their teams.
Changing mindset in such a challenging and fast changing environment like IT enables to add diversity to the organization.
The unique way of her individual approach with people and the skill of knowing them indeed is a real value, which created long term benefits for our company starting from the people itself.
This is something we can really utilize and measure in the success of our business and the people who drive it. Every company should have a Prerna.”
HR director of a medium sized multinational IT organization