Coach Club
Coaching irányzatok és specialitások
Haladj tovább az úton! 2023-ban már online is!

Coach Club programsorozatunk a coach végzettséggel rendelkező érdeklődők számára:

 • coaching irányzatokat és specialitásokat kínál

 • komplex és moduláris formában, 3 óra/alkalom időtartamban 

 • CCE pontszerzési lehetőség

 • személyesen vagy online formában

Hasonló témájú coaching kihívásban teljesen máshogy kell dolgoznunk a coacheekkal, mindenkinek más a személyisége, háttere, környezete. Nem lehet sémák, mintázatok alapján hatékonyan coacholni, ismernünk kell különböző irányzatokat, specialitásokat.

Coachként is fontos, hogy olyan képzést válasszunk, ami könnyen beilleszthető az életünkbe, és azonnal alkalmazható, gyakorlati eszközökkel gazdagíthatjuk a tudásunkat.

Ennek megfelelően hoztuk létre a Coach Club programsorozatunkat, ahol 6 oktató több, mint 7000 coaching óra tapasztalattal rendelkezik, így sokrétű tudásmegosztás tud megvalósulni még pluszban.

Jelentkezés

Coach club modulok

Egy gyorsan változó, összetett és meglehetősen bizonytalan világban a karrierkérdések tudatos, felelősségteljes kezelése elengedhetetlen. Reális helyzetértékelés, stabil szakmai identitás, hitelesség, ön-azonosság, valós kompetenciák, saját válaszok megtalálása – fontos hívószavai a karrier coachingnak.

Ma egy coachnak készülni kell azokra a helyzetekre, amikor karrierkérdések kerülnek egy coaching ülés fókuszába.

A karrier coaching eredménye, hogy az ügyfél új narratívát ad addigi karrierjének, céljaival és értékrendjével összhangban lévő jövőképet tud megfogalmazni, felelőssé válik szakmai életútja tekintetében, alapvető értékeivel összhangban tud döntést hozni és annak megfelelően haladni.

CCE pont:
Core Competencies: 2
Resource Development: 1

Elérhető: személyesen és online

Szakértő:


Juhász Erika PCC, ACTC

senior executive, team és group coach

Marshall a Goldsmith a világ egyik legelismertebb executive coacha. Az általa kidolgozott stakeholder centered coaching specialitása, hogy a folyamatban nagyon aktív szerepe van a coachee stakeholdereinek a fejlesztendő területek meghatározásától az alternatívák gyűjtésén át a folyamatos visszajelzéseikkel támogatják a coacheet. Ebben a módszertanban is fontos szerepet kap Marshall a Goldsmith nevéhez köthető 21 elemből álló felsővezetői To Stop lista, aminek mentén értékeli a vezető önmagát és az általa meghatározott fontos személyektől is ebben a struktúrában kapja a visszajelzést. A coach club keretein belül első alkalommal ebbe a módszertanba ad betekintést Komócsin Laura mestercoach és készít fel arra, hogyan vigyük végig a második alkalommal egy valós ügyféllel.

CCE pont:
Core Competencies: 2
Resource Development: 1

Elérhető: személyesen és online

Szakértő:


Komócsin Laura MCC

senior executive coach

Szükséges e megismerni a probléma természetét, amellyel az ügyfél az ülésre érkezett? A coaching folyamat távolodás a problémától vagy haladás a megoldás felé?

A Megoldásközpontú brief coaching ahelyett, hogy a problémákat akarná megérteni és megoldani, a coachee megcélzott jövőjének részletes felfedezésével dolgozik. A brief coaching lényege, hogy erőforrásokat kell keresni a hiányok keresése helyett. A folyamat során a lehetséges és megcélzott jövőt kell felfedezni és azt kell felkutatni, hogy mi az, ami már most hozzájárul ennek a jövőnek az eléréséhez. A coachee-t úgy kell kezelni, mint aki a saját életének a szakértője minden szempontból. Képzeljük el, hogy a folyamat során csoda történik……

Forrás: Chris Iveson/Evan George/Harvey Ratner: Brief Coaching/Megoldásközpontú megközelítés

Elérhető: személyesen és online

Szakértő:


dr. Varga Eszter PCC
senior executive coach

Csúcsteljesítményt elérni és tartósan megtartani, mindezt úgy, hogy az energiaszintünk is a maximális közelében maradjon – ehhez kellenek a korlátokat jobban feszegető merész célok és a John Blakey és Ian Day által kidolgozott a „FACTS” modell, amely nagyszerű keretet ad az igazán merész „courageos” célok megfogalmazásához, hogy megfeleljünk a több kihívással járó, folyamatosan változó gazdasági környezetnek. Felsővezetőkkel való coaching munkát hatékonyan támogathatja a challenging coaching módszertana, gyakorlati ismereteket és technikát nyújt arra, hogyan lehet a személyközpontú, támogató szemléletmódot ötvözni a korlátokat feszegető coaching stílussal. Ennek a rutinnak és egyben a „challenging coaching” vezetői szemléletének a megszerzését, fejlesztését támogatja a program.

CCE pont:
Core Competencies: 2.5
Resource Development: 0.5

Elérhető: személyesen és online

Szakértő:

Lisztes Henriett PCC
senior executive coach, team coach, tréner

Az NLP, azaz a neurolingvisztikus programozás segít, hogy megértsük, hogyan szervezik az emberek gondolkodásukat, érzéseiket, nyelvüket és viselkedésüket, hogy elérjék az általuk elért eredményeket. Mindannyian szűrőket használunk az érzékszerveinken ár érkező információk feldolgozására, és ezek alapján készítjük egyéni mentális térképeinket. Az NLP használatával hozzáférünk tudatos és tudatalatti információkhoz is, amik segítik, hogy tudatosabban éljünk és hatékonyabban érjük el céljainkat. Coachként az NLP használata segít, hogy gyorsabban mélyüljön a coaching folyamat, és a viselkedés és a készségek mellett a hiedelmek, értékek és az identitás szintjén is hatékonyan dolgozhassunk.

A program során megismerkedünk az előfeltevésekkel, a metakérdésekkel, a hatékony célkitűzéssel, és gyakorlatban is kipróbálunk néhány eszközt, amit beépíthetünk a coachingjainkba is.

CCE pont:
Core Competencies: 1.5
Resource Development: 1.5

Elérhető: személyesen és online

Szakértő:


Bincze Bea PCC, ACTC
executive coach, mentor, tréner, NLP master

A Business Coach Kft. Coach Club rendezvénysorozatán több más vállalati belső coach kollégámmal együtt veszünk részt. Remek kezdeményezés, mely magas szakmai színvonalon, gyorsan, hatékonyan ad új, azonnal alkalmazható tudást, inspirál a további fejlődésre.

A Coach Club keretében a vállalatunkon kívüli világból is számos, tapasztalt coach kollégával nyílik lehetőségünk megismerkedni, szakmailag kapcsolódni; a 2022 őszi alkalmakat nagyszerű csapat és remek hangulat jellemezte.

A szervezés és az infrastruktúra kifogástalan, az oktatói gárda kiváló. Bátran ajánljuk fejlődni, inspirálódni, új kapcsolatokat építeni, coachonak, vállalati coachoknak, coaching szemléletű vezetőknek.

Kiszely Péter, Continental Budapest belső coach közösség
2022 novemberében a Business Coach Kft-nél megrendezésre került coach klub témája a Marshall Goldsmith által kidolgozott „Stakeholder Center Coaching” volt. A Corvinus Egyetem és Business Coach Kft közös vállalati belső és vezetői coach képzésének egykori hallgatójaként folyamatosan figyelemmel kísérem azokat képzési lehetőségeket, ahol új irányzatokkal, módszerekkel vagy eszközökkel tudom bővíteni a vezetői és coaching eszköztáramat. Komócsin Laura mestercoach személye biztosíték volt számomra arra, hogy a 3 órás esemény során nem csupán a téma elméleti hátterét ismerhetem meg, hanem olyan gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatom, amelyek szinte azonnal beépíthetők a mindennapi gyakorlatba. A képzés kis létszámú, családias jellege, illetve Laura inkluzív stílusa remek lehetőséget biztosított arra, hogy a nagyon különböző hátterű és coaching tapasztalati szinttel rendelkező résztvevői között gyorsan kialakuljon a tapasztalatok megosztásához szükséges légkör. Az előadáson elhangzottak mellett pont a résztvevői reakciók és ott megosztott gyakorlati reflexiók jelentették számomra azt a pluszt, amit ilyen továbbképzéseknél keresek. A három óra végére egy olyan módszert ismertem meg, amely egyáltalán nem könnyű, de ha jól alkalmazzák, akkor talán az üzleti coaching egyik leghatékonyabb eszköze lehet.
Dr Barótfi Szabolcs, Klinikai Kutatási Igazgató/MSD
Nagggyon klassz volt Henivel a Challenging alkalmon.
Profi, könnyed és inspiráló stílusban navigált – észre sem vettük, hogy komfort zónán kívüli „létformát” kósolgatunk… A feladatok magas energiaszintet hoztak, zsizsgett a terem a beszélgetésektől, a közös gondolkodástól, az élmények megosztásától és a felszabadító humortól. Jó volt együtt szakmázni!

Ha személyesen szeretnél részt venni a club rendezvényein:

 • Egy személyes modul ára: 30.000 Ft + áfa/fő
 • Személyes programok helyszíne: Business Coach Kft. irodája (Budapest, Városligeti fasor 32.)
 • Személyes programok időpontjai:

  2022. október 11. Karriercoaching (Juhász Erika PCC, ACTC)
  2022. november 08. Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching (Komócsin Laura MCC)
  2023. január 10. Brief Coaching (dr. Varga Eszter PCC)
  2023. február 14. Challenging Coaching (Lisztes Henriett PCC)
  2023. április 18. NLP Coaching (Bincze Bea PCC, ACTC  NLP mester)

 • Személyes programok időzítése az adott napon: 17:00-20:00 
 • A program 8 fő jelentkezése esetén indul, maximális létszám: 15 fő.
Diadal team és group coach képzés
Nemzetközi coach minősítés felkészítő

Ha online szeretnél részt venni a club rendezvényein:

 • Egy online modul ára: 30.000 Ft + áfa/fő

   
 • Az online programok helyszíne: ZOOM
 • Időpontok:
  2023. április 05. Challenging Coaching (Lisztes Henriett PCC)

  2023. május 10. Karriercoaching (Juhász Erika PCC, ACTC)
  2023. június 14. NLP Coaching (Bincze Bea PCC, ACTC NLP mester)
 • Online programok időzítése az adott napon: 17:00-20:00 
 • A program 8 fő jelentkezése esetén indul, maximális létszám: 15 fő.

A program szakmai felelőse, akinek a programmal kapcsolatban felteheted a kérdéseidet:


Lisztes Henriett PCC

senior executive coach, team coach, tréner
henriett.lisztes@businesscoach.hu

Jelentkezés
Diadal team és group coach képzés
Nemzetközi coach minősítés felkészítő

Vállalati belső és vezetői coach

Kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

Vállalati belső és vezetői coach

Vállalati belső és vezetői coach (Corporate Internal and Executive Coach) kétféléves képzés, melyben igyekeztünk olyan tartalmat létrehozni, amely a szakmaiságának legjavát ötvözi.

A majd 100 éves hagyományokra visszatekintő és egyben dinamikusan megújuló Budapesti Corvinus Egyetem a releváns gazdasági, szervezetfejlesztési ismereteket, a Business Coach Kft. pedig a naprakész coaching elméleti és gyakorlati ismereteket, a piaci és ügyfél igényeket folyamatosan detektáló és ahhoz maximálisan igazodó rugalmas, agilis szemléletet hozza a képzésbe.

Tovább >>

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

Exkluzív programunk jelenlegi és jövőbeli felsővezetőknek.

XXI. századi Csúcsvezetői Akadémia

A csúcson mindig van hely, de annyi sosincs, hogy le is lehessen ülni…Versenyképes tudás és networking! Kizárólag felsővezetőknek szóló képzéssorozat, limitált létszámmal, azoknak akik érzik, hogy emberi és vezetői fejlődésükben elértek arra a szintre, hogy egy újabb lépcsőt meg tudnak „ugrani”. 12 alkalom közismert szaktekintélyekkel. Részvételi feltétel: MBA végzettség, vagy 5 éves vezetői tapasztalat.

Tovább >>

DIADAL Team és group coaching képzés

Napjaink gyorsan változó, komplex világában a sikeres csapatok szerepe megnövekedett. Fontos a rugalmasság, a folyamatos fejlődés. Ezzel együtt egyre nagyobb igény van a team coachingokra. Erre az igényre válaszolva alakítottuk ki a DIADAL team és group coach képzésünket.

DIADAL Team és group coaching képzés

12 alkalom, 72 óra, ebből 12 óra gyakorlat
minőségi, széleskörű és korszerű ismeretek
tapasztalt oktatótól történő tapasztalati tanulás
valós terepen, mégis biztonságos környezetben történő munka
az önreflexív képességek minőségi fejlődése
új hivatás, elismert oklevél

Tovább >>